Skaffa utomhusspa

Tänk att bara gå ut på altanen och kunna sitta i ett skönt utomhusspa. Dricka något gott medan du sitter i din egna varma bubbelpool.

Idag är det många svenskar som vill ha mer lyx i vardagen, i sina egna hem. Som ett eget utomhusspa: en egen bubbelpool att slappna av i och dela med familj och vänner. Med eget utomhusspa kan du bada utomhus i kallaste vintern under en stjärnklar himmel utan att ens behöva lämna din tomt. Det finns olika storlekar och former att välja mellan, beroende på vad du föredrar, din ekonomi och vad som blir bäst i din trädgård. Skaffa egen bubbelpool och njut mer av livet: här kan du köpa ett härligt utomhusspa hos Badspecialisten som både har utomhusspa, badtunnor, pool och bubbelbadkar.

Investera i ett utomhusspa

Det finns många anledningar att köpa ett utomhusspa: guldkant i vardagen, kunna bjuda in till en annorlunda och skön fest, skapa härliga familjeminnen och att kunna relaxa en onsdagskväll i februari i din egen trädgård. En stor fördel med ett utomhusspa, eller en badtunna, är att den tar mindre plats än en pool. Visst är det härligt med egen pool, men en pool kräver mer vatten och du får den inte lika varm och skön som en bubbelpool. Mindre att rengöra, samtidigt som det är mycket lättare att bara sitta och njuta med en kall drink i handen. En annan fördel med att ha ett utomhusspa är att barnen har någonstans att plaska och bada sommartid. De vill bada, men du har inte tid att följa med dem till stranden. Låt dem bada i ert utomhusbad medan du gör andra saker. Eget utomhusbad har många fördelar:

• Mer familjegemenskap
• Roliga fester för släkt och vänner
• Vardagslyx
• Sköna minnen
• Du kan relaxa hemma
• Bada bubbelpool mitt i vintern
Att kunna bjuda in bästa vännerna till en skön grillfest med god mat och dryck och sedan sitta i en bubbelpool är riktigt lyxigt.

Placera utomhusspat på rätt ställe

När ni köper ert utomhusspa är det smart att först göra en ritning över trädgården för att hitta bästa stället att placera den på. Många gillar att ha sitt utomhusspa på altanen, andra bygger ett eget trädäck för poolen, medan vissa ställer den ute i trädgården. Utgå både för hur ni vill använda själva poolen, men också hur bubbelpoolen kommer påverka annat uteliv. Den ska gärna vara placerad så att det är lätt att bada, samtidigt som den inte står i vägen. När ni placerar ut ert utomhusspa är det också smart att tänka på insyn. Kan grannarna se er när ni badar från deras fönster på övervåningen? Insyn från vägen? Ett tips är att bygga eller köpa insynsskydd. Så att ni kan bada utan att oroa er eller tänka på huruvida andra människor ser er.

Det är också roligt att skapa en skön spakänsla kring utomhusbadet. Särskilt sommartid. Det absolut bästa är att placera utomhusspat på ett trädäck eller på er altan om altanen är nog stor. Sedan ställer ni ut bord och stolar. Sommartid kan ni även ha större växter vid ert spa för att ge en riktigt skön spakänsla.