Lyssna på ljudbok när du trädgårdsarbetar

Det har blivit alltmer populärt att lyssna på ljudböcker, vilket inte är så konstigt eftersom det har flera fördelar. Du kan nämligen lyssna precis där du befinner dig för tillfället. Utbudet av ljudboksappar är stort och du har flera valmöjligheter.

Det kan vara mycket avkopplande att lyssna på en ljudbok när du arbetar i trädgården, fixar på tomten eller bygger ett utrum. Du kan surfa in på ljudboksappar.se som är en sajt som jämför ljudboksappar som du kan lyssna på i mobilen. Du kan välja vilken som helst av apparna och du kan lyssna helt gratis i 14 dagar.

Prova olika appar

På Ljudboksappar kan du verkligen prova dig fram. Utbudet består bland annat av appar som:

  • Bookbeat
  • Nextory
  • Storytel
  • Bokus play

Det finns flera fördelar med att lyssna på ljudböcker. Så länge du har mobilen med dig kan du lyssna när och var du vill. Du slipper också krångla med otympliga CD-skivor eller böcker. Allt du behöver göra är att prova på de olika apparna. Du kan se hur de ser ut, vad de erbjuder och en hel del annat.

En ljudbok kan hålla dig sällskap och göra arbetet i trädgården betydligt snabbare och enklare. Du kan till exempel passa på att lyssna på riktigt populära böcker just nu i ljudboksformat som till exempel Britney Spears nya bok Woman in me. Det finns också gott om andra högaktuella titlar som du kan ta del av.

Få tillbaka läslusten

Visste du att du dessutom kan få tillbaka läslusten och bli inspirerad att läsa ännu fler böcker genom att just lyssna på ljudböcker? Den största fördelen är dock att du verkligen kan göra annat under tiden och att du inte är lika låst som du blir när du måste hålla i en bok för att läsa den. Med hjälp av ljudböcker kan du få monotona och tråkiga sysslor att gå fortare, som till exempel att städa garaget, klippa gräsmattan, rensa ogräs eller till och med motionera. Alla typer av renoveringsprojekt går snabbare och känns lättare med en ljudbok i örat. Du blir helt enkelt gladare när du inte arbetar i tystnad. Oavsett vad kritikerna säger är lyssnandet läsning eftersom du tillgodogör dig en text. Det spelar alltså ingen roll vilket sinne du använder, ögonen eller öronen.